over smaak valt er niet te twisten

UNIEK RESTAURANT

voor de liefhebbers

Da Mario Drongen is uw restaurant in Drongen dat u laat kennismaken met de verfijnde smaak van de rijke Italiaanse keuken. Dit is een gloednieuw restaurant waar u terechtkunt om gerechten mee te nemen of om ter plaatse te komen eten. Er zijn 26 zitplaatsen in het restaurant.

Gemaakt met liefde en passie

Alles wordt bereid met Italiaanse specialiteiten en producten uit Sicilië. Wij zijn gespecialiseerd in steenovenpizza’s en verse pasta. Onze originele Italiaanse pizza’s worden nog met Italiaanse liefde en passie gemaakt met slechts één doel: het bereiden van de beste traditionele pizza.

Vanzelfsprekend worden deze rijkelijk belegd met puur Italiaanse ingrediënten. De pizza wordt nog met de hand gemaakt en gebakken in steenovens. Op die manier proeft u de echte smaak van Sicilië op uw bord. De Pizza Da Mario is de pizza van de chef met verse tomaten, mozzarella, basilicum, olijfolie, look en parmahesp.

Laat snel iets van u horen

Via de klantenkaart krijgt u tien euro korting als u tien pizza’s gekocht heeft. U kunt bij ons betalen met Bancontact, Mastercard of contant geld. Er is gemakkelijke toegang bij restaurant Da Mario Drongen en u kunt parkeren in de buurt. Nog bepaalde vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact op met uw pizzeria.